De Bistro

In ons kleine restaurant, met open haard voor de koude en zonneterras voor de warme seizoenen, serveren wij u regionale en natuurlijke gerechten en dranken volgens het seizoen, diverse Belgische bieren en biologische wijnen.

Onze vrolijke kippen leggen eieren voor Reibekuchen & Omelett, Cremé Brûlée & Zabaione en ook voor uw ontbijt. In onze tuin vindt u, afhankelijk van het seizoen, heerlijke salades, groenten en snoepjes en in de oven kunt u heerlijke taarten, broodjes en broodjes bakken.

Of u nu van lekker eten houdt na een wandeling, een pastaliefhebber, een slaliefhebber of liever "zoet", alle gerechten worden vers en zo mogelijk met biologisch voedsel voor u bereid. Als je gewoon je dorst wilt lessen, zijn er naast de klassieke dranken ook zelfgemaakte gember en ijsthee, diverse kruidenthee, cacao en handgefilterde koffie.

Op verzoek bereiden wij voor u pizza's, vegetarische of veganistische volkorenmaaltijden en voor onze huisgasten is er 's avonds een 3-gangenmenu (gelieve vooraf te bestellen).
 
Op ons menu kunt u altijd het actuele aanbod lezen, maar ook hier op onze website kunt u een voorproefje krijgen:
er is pompoen- of tomatensoep, salade met biologische forel, biologische scampis of gorgonzola, geraspte taart met biologische zalm of apelmus, verse pasta met lamsworst of chili, pannenkoek met spek of kool.
Een ijsje met warme frambozen of een crème brûlée mag natuurlijk niet ontbreken.

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Paul Lorsbach